Melissa, KBHV-02-06 -07Apoletano's Alma Matra.

Apoletano's Alma Matra.
Tispe. Regnr 23940/99
Tittel: København Vinner 2002-2006

Utstillingsresultater :
Melissa har mange Internasjonale certefikater (CACIB) for Norske og Nordiske Dommere pluss dommere fra andre land som Tyskland. Hun er stilt ut i Danmark Norge og Sverige. Hun er gruppeplassert flere ganger. Melissa er 57 cm høy og hun veier 21 kg. Melissa er en" reser" i skogen.. Hun løper svært raskt så denne hunden kan mer en å vise seg frem i utstillingsringen. (Noen tror jo att showsettere ikke kan det!!) Jeg kan derfor fortelle deg att denne hunden verken er sløv, dorsk eller tung....

Melissa vet også veldig godt hva det er som flyr i lufta og sier "pip pip" hun er jo en Engelsk setter!! Jeg bruker henne ikke til fuglejakt, da jakt ikke intresserer meg. Hun har derfor ingen godkjente jaktprøver… Hadde hun hatt det, kunne hun mottatt Certefikater i Norge og dermed kunne hun hatt tittelen Norsk,Svensk Dansk Nordisk, Internasjonal utstillings Champion. Men reglene i Norge er slik, att har du ingen jaktprøve på Engelsksetteren din så får du heller ikke motta Certefikat for eksteriør. (hundens anatomiske oppbygging).Forstå det,den som kan!!!Når man er på Eksteriør utstilling, hvorfor skal jaktprøva da ha noe å si.. Man kan jo ikke se om bikkja er god i jakt i utstillings ringen...Det man kan se,er om bikkja er korrekt oppbygd etter rase standaren ...Melissa er en veldig god familiehund, akkurat slik jeg vil ha henne..
Melissa er født her i Norge men har Finskfødt mor (Snowsett Adorable Hedda.) Hedda har vunnet CACIB i Norge og hun er også vinner av gruppe 7 i Norge. Mor til Hedda er import ifra Amerika.
Far til Melissa (Chifen) kan du lese om, under Våre hunder…
Melissa på tur

Melissa og Silje i utstillingsringen. Her er det god skrittlengde!
.

Min søster Vivvi.


Melissa vinner gruppe 7 i Halmstad Skk utstilling.


Min bror Aiko og Berner sennen Catarina

Her ser du bilder i fra 2006 sommer showet i Danmark Brøndby. Melissa BIM hver dag med CACIB

Her koser jeg meg

Min søster Vivvi. Hun skal stelle seg fin.

Se så fornærmet hun er!

Mere Setterbilder

Vi kunne jammen godt tenke oss

ett sånt telt vi og