Apoletano

Apoletano drives av Bjørg og holder til i Notodden, Telemark. Jeg har lang erfaring med hund og hunder har vært en sentral del av mitt liv helt fra jeg begynte å gå. Jeg driver med hobby oppdrett av rasen Berner sennen hund. Hunder er min livs-stil og store lidenskap i livet.

I dag har jeg Berner Sennen hunder, noen Dachser og tre Whippeter.

Alle mine hunder bor inne i huset og er familie medlemmer. Jeg har mange hunder og hver og en av dem betyr veldig mye for meg. Jeg har flere gamle hunder . som er gått ut av avl. De er selvfølgelig like mye verd for meg , og får bo her hos oss til de "slutter å logre med sin hale" Hos Apoletano , er det ingen Bruk og kast!!

Våre hunder er også endel å se i utstillings ringen.. men det blir mindre og mindre av show for min del. Det daglige livet med dem ,har den største verdi for meg.


Jeg har ikke sansen for at hunder skal bo ute i hundegården det meste av døgnet 24 timer. Hva er vits med hunder da tenker jeg… Jeg går tur i skogen med mine hunder og vi lever godt sammens og har det bra.
Når jeg har valpekull, er mitt mål å få frem gode nervesterke
rasetypiske Berner Sennen hunder med en god helse og godt gemytt.  De valper som blir levert fra Apoletano, er Chip merket og hver og en valp har sin egen ny utskrevet veterinær attest, samt at de har fått sin første vaksine. og kjøper du valp i fra Apoletano,kan du være 100% trygg for at alle papirer  vedrørende valp/hund er i orden!

Berner Sennenhunden er en god og vennlig familiehund

Jeg er meget nøye med mine valpekull og bruker veldig mye tid på dem, slik at de fremtidige hunde eiere skal få det beste grunnlaget å bygge videre på. Derfor er de også godt sosialisert og vokser opp innom hus.. Jeg følger Nkk's etiske regler for oppdrett. 

Jeg har hatt hunder i over tredve år og har mye hunde- erfaring innen atferd og nå også som mangeårig utstiller, men jeg lærer fortsatt utrolig mye av den flotte arten hund. Jeg blir aldri utlært og godt er vel det!
Er du interessert i Rasen, er du velkommen til å ringe for en uforpliktende Berner Sennen prat.

 

 

Disse sidene vises best i skjermoppløsning 1024 x 768...

 


"Misunn aldri noen det skinn av lykke han eier, for du kjenner ikke hans hemmelige sorger." (Indisk ordtak)